Weer gezellig samen zingen

‘We gaan weer zingen!’ zegt Corrie Visser enthousiast. ‘Helaas heeft Grenzeloos Muziek afgelopen periode stil gelegen. Maar nu kan het weer. Op dinsdagavond 1 maart is onze eerste bijeenkomst. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop die avond weer heel veel mensen te mogen begroeten!’

Corrie is vrijwilliger van het Damiaancentrum. Ze legt uit: ‘Het Damiaancentrum wil mensen bij elkaar brengen door het organiseren van gezellige activiteiten. Een van die activiteiten is Grenzeloos Muziek, een bijzondere liedjestafel, waarbij mensen van allerlei leeftijden met elkaar zingen en muziek maken. Iedere eerste dinsdag van de maand komen we bij elkaar op het Damiaancentrum. We zorgen dan dat er koffie en thee klaarstaat.
Per avond selecteren we een aantal liedjes. De teksten van de nummers worden uitgedeeld, zodat iedereen mee kan zingen. We worden begeleid door accordeonist Marjo van Zutven. Tijdens de avond is er natuurlijk ook altijd ruimte om je eigen favoriete liedjes in te brengen. Het leuke van onze opzet is dat iedereen die wil, aan kan schuiven. De lat ligt niet hoog. Je hoeft niet goed te kunnen zingen om mee te doen. Het gaat niet om zangkwaliteiten, het gaat om gezellig samen bezig zijn. De liedjes zijn vaak ook een mooie aanleiding om herinneringen op te halen en ervaringen uit te wisselen. Mensen die een instrument bespelen worden van harte uitgenodigd dat mee te brengen.’ Grenzeloos Muziek vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats. Op dinsdag 1 maart is de eerste bijeenkomst. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis, voor de koffie en thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kom gezellig langs en zing mee!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.