Textielatelier Damiaancentrum zoekt nieuwe deelnemers

Het Damiaancentrum is weer open! Wil jij andere mensen ontmoeten in een gemoedelijke, huiselijke sfeer? Loop dan eens binnen voor een kop koffie, voor een praatje, of kom meedoen met een van de vele activiteiten die op het Damiaancentrum georganiseerd worden. Bijna alle activiteiten zijn inmiddels weer opgestart. Zo is ook het textielatelier weer geopend. Op donderdagmiddag en op vrijdagochtend kun je daar terecht om kleren of andere dingen te maken of te vermaken. Iedereen is welkom, beginners en gevorderden. Op dit moment is er op beide dagen, maar met name op de donderdagmiddag – van 13.00- 15.00 uur – nog plek voor nieuwe mensen. Als deelnemer mag je natuurlijk je eigen stof meebrengen, maar als je gewoon een keer komt kijken of wat wilt oefenen en proberen, hoef je niets mee te brengen. In het atelier is alles aanwezig: stoffen, garens, knopen, patronen en natuurlijk ook diverse naaimachines en een lockmachine. De enthousiaste vrijwilligers helpen je graag op weg. En natuurlijk staat er altijd een lekker kopje koffie of thee klaar. Per keer betaal je een bijdrage van € 1,- .

Kom je niet zelf, maar ken je iemand die gezellig creatief bezig wil zijn en het leuk zal vinden om dingen te maken of te veranderen, geef dan gerust deze informatie door.
In het textielatelier gaat het, net als bij de andere activiteiten in het centrum om samen bezig te zijn en de zinnen te verzetten. Aandacht voor elkaar, dat is waar het om draait.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.