Kaarsen decoreren bij ‘t Onderonsje

Het Damiaancentrum heeft een groot deel van zijn activiteiten hervat. Op donderdag 29 juli van 14.00 tot 16.00 uur, is er ook weer een Onderonsje. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een lekkere traktatie gaan we weer gezellig knutselen. Deze keer gaan we een kaars decoreren met kleurige bijenwas. Door de warmte van de handen wordt deze was kneedbaar en wordt het mogelijk die op de kaars aan te brengen. Iedere deelnemer krijgt een kaars en een setje met mooie kleuren was. En dan is het aan ieder om daar iets moois van te maken. Misschien wordt de kaars versierd met mooie bloemen, een dier, een feestelijke slinger, of met een abstracte afbeelding. Mogelijkheden genoeg. Laat de fantasie maar werken!

Het maximaal aantal deelnemers is nu tien. Zij worden begeleid door twee vrijwilligers. Zo is het mogelijk om aan de geldende afstandsregels te houden. Bij voldoende aanmeldingen zijn er twee groepen, dan komt er niet alleen ‘s middags om 14.00 uur een groep, maar ook ’s morgens 10.00 uur.

Als u zin hebt om donderdag in een klein groepje gezellig een paar uurtjes te knutselen, kunt u zich telefonisch of per e-mail opgeven bij Petra Vesters, tel: 0413-479308 of 06-10068676, e-mail: petrav@knpmail.nl. Iedereen vanaf 55 jaar is welkom. De kosten zijn € 3,- voor materialen en koffie. Als u nog vragen hebt, kunt u ook bij Petra terecht.

’t Onderonsje is een van de vele activiteiten van het Damiaancentrum. Het wordt om de twee weken gehouden op donderdagmiddag. De vrijwilligers doen hun best om steeds een nieuwe activiteit te verzinnen. Zij hebben ook voor de volgende Onderonsjes weer leuke ideeën in petto. Op de website van het Damiaancentrum www.damiaancentrum.nl staan alle volgende data vermeld. Daar kunt u ook lezen welke andere activiteiten er op het Damiaancentrum te doen zijn

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *