Gezellig samen zingen op het Damiaancentrum

In het Damiaancentrum gaat weer gezongen worden! De samenzangavond ‘Grenzeloos muziek’ gaat weer beginnen en wel op woensdagavond 19 oktober 2022 van 19.30 tot 21.30 uur.
Corrie is vrijwilliger van het Damiaancentrum. Ze legt uit: ‘Het Damiaancentrum wil mensen bij elkaar brengen door het organiseren van gezellige activiteiten. Een van die activiteiten is Grenzeloos Muziek, een bijzondere liedjestafel, waarbij mensen van allerlei leeftijden met elkaar zingen en muziek maken. Het leuke van onze opzet is dat iedereen die wil, aan kan schuiven. De lat ligt niet hoog. Je hoeft niet goed te kunnen zingen om mee te doen. Het gaat niet om zangkwaliteiten, het gaat om gezellig samen bezig zijn. De liedjes zijn vaak ook een mooie aanleiding om herinneringen op te halen en ervaringen uit te wisselen. Iedereen die wil, kan gewoon gezellig aanschuiven. Er zijn een aantal mappen met liedteksten aanwezig.
Afgelopen periode zijn we naarstig op zoek geweest naar nieuwe muzikanten die zich bij ons wilden aansluiten om er een nog mooiere samenzangavond van te maken. En we hebben ze gevonden! Rob en Frans uit Veghel, hebben voor ons ruimte gemaakt in hun agenda. Zij zijn bereid onze accordeonist Marjo te ondersteunen met hun muzikale kwaliteiten.


We hebben wel een andere avond moeten kiezen (vanwege de volle agenda’s van iedereen) en dat is de 3e woensdagavond van de maand geworden. We beginnen steeds om 19.30 uur.
Het Damiaancentum is verhuisd. We hebben nu in de zijvleugel van het kloostergebouw een nieuwe ruimte ter beschikking. Aan de achterzijde van het klooster is de ingang en ook de parkeerplaats. Kom gezellig meedoen. De koffie staat klaar!’

Deelname aan Grenzeloos Muziek is gratis, voor de koffie en thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kom gezellig langs en zing mee! Voor meer informatie bel: 06 413 59 554 of mail naar info@damiaancentrum.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *