Creatief met stoffen: voor elk wat wils

Lijkt het je leuk om zelf kleding te maken? Wil je kleding vermaken of opleuken? Of wil je lekker creatief bezig zijn met stof, garen en versieringen? En vind je het leuk om samen met anderen te werken? Dan is het textielatelier van het Damiaancentrum iets voor jou.

Iedere donderdagmiddag is het textielatelier geopend, van 13.00 – 16.00 uur. Christien, een van de vrijwilligers van het Damiaancentrum, is dan aanwezig om belangstellenden te ontvangen en te ondersteunen bij hun werkzaamheden.

‘Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom. Er zijn geen verplichtingen, je kan iedere week komen, of incidenteel. Je kan alleen komen, of met een klein groepje. Ook is het mogelijk om hier te werken aan je eigen textielproject. Misschien vindt iemand het leuk om tassen te maken, of een wandkleed. Er staan voldoende naaimachines, er staat een lockmachine, er is volop garen, er zijn stoffen, knopen, boeken met patronen enzovoort. Je schuift gewoon aan en kunt meteen aan de slag. En als er vragen zijn of hulp nodig is, dan probeer ik zo goed als ik kan te helpen. Mensen helpen ook elkaar vooruit. Iedereen komt ook voor de gezelligheid. Er wordt heel wat gekletst en natuurlijk staat er altijd koffie en thee klaar. Voor het meedoen op donderdagmiddag vragen we een bijdrage € 1, –

Wil je een kijkje komen nemen in het textielatelier? Loop dan gewoon eens binnen. Kent u iemand die het leuk vindt om te (leren) naaien? Geef deze informatie dan gerust door. Voor meer informatie mail naar Info@damiaancentrum.nl of bel:  06 426 997 19.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.