12 oktober 2022: Integratiediner Damiaancentrum

Iedereen Welkom!

Gezellig tafelen en andere mensen, uit verschillende culturen, ontmoeten en leren kennen? Dat kan in het Damiaancentrum te Sint-Oedenrode op woensdag 12 oktober, tijdens het Integratiediner. Het diner is bedoeld om mensen uit verschillende culturen met elkaar in contact te brengen, elkaar te laten ontmoeten. Dit gebeurt onder het genot van hapjes of gerechten die de deelnemers zelf meebrengen.

Heeft u zin in een bijzondere avond? Meld u dan aan. Kent u mensen uit andere culturen die het leuk zouden vinden om te komen? Geef deze uitnodiging aan hen door of nodig hen uit om (samen met u) hieraan deel te nemen.

Kom op 12 oktober naar het Damiaancentrum, Schijndelseweg 46, Sint-Oedenrode en breng een gerechtje mee. Om eventueel iets op te warmen zijn fornuis en oven aanwezig. Inloop vanaf 17.00 uur. Aanvang diner: 17.30 uur (tot ca. 20.30 uur).
Er zijn geen kosten aan verbonden. Het Damiaancentrum zorgt voor koffie en thee.
Let op: het Damiaancentrum is verhuisd: het ontmoetingscentrum is nu gehuisvest in het grote kloostergebouw. Parkeren: volg de borden “Damiaancentrum” Ingang: via de achter-ingang (de toegangsdeur die je ziet vanaf het parkeerterrein).


Het Integratiediner Damiaancentrum is onderdeel van de week van de inclusie die door gemeente Meierijstad wordt gestimuleerd. In deze week worden er verschillende activiteiten georganiseerd om ontmoetingen tussen diverse groepen en culturen te bevorderen.


Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@damiaancentrum.nl of te bellen naar: 06 4135 9554

Graag tot ziens op 12 oktober!
Vrijwilligers van het Damiaancentrum

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.