Senioren Vakantieweek

Ieder jaar organiseert het Damiaancentrum een Senioren Vakantieweek. Deze week is bedoeld voor mensen die om wat voor reden dan ook niet meer op vakantie gaan of kunnen. Zorg voor een zieke partner, zelf lange tijd ziek geweest, eenzaamheid, moeilijk contacten kunnen leggen, beperkte mogelijkheden om zelf een vakantie te organiseren, of het moeilijk vinden om alleen op vakantie te gaan, het kunnen redenen zijn om aan deze week deel te nemen.  Even er tussenuit is voor iedereen belangrijk, ook voor hen die er alleen voor staan.

Een midweek in een andere omgeving.

Nieuwe mensen ontmoeten

Samen een heleboel leuke dingen doen

Elke dag lekker samen aan tafel

Ontspannen sfeer

Enthousiaste en zorgzame begeleiders

Tijdens deze week kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma met diverse activiteiten onder leiding van ervaren krachten. Mensen vertellen hun levensverhalen, verdriet wordt gedeeld en natuurlijk wordt er samen heel wat afgelachen.

In april 2023 wordt de volgende Senioren Vakantieweek georganiseerd. Deelnemers logeren in ‘t gastenverblijf van het Dominicanenklooster te Huissen.


Kent u iemand voor wie een dergelijke vakantieweek bij uitstek geschikt lijkt? Of zou u zelf graag willen deelnemen? Meldt u zich dan aan! Voor aanmelden of meer informatie: Piet van den Tillaart, info@damiaancentrum.nl of tel 06 413 59 554