Iets voor jou?

We hebben jou nodig!

‘Wat een gezellige bijeenkomst’, ‘Ik voel me hier welkom’, ‘Zoveel verschillende mensen bij elkaar, van alle rangen en standen’, ‘Wat goed dat jullie dit organiseren’, ‘Wat een mooie plek is dit’. Zomaar een greep uit reacties van deelnemers aan activiteiten van het Damiaancentrum. En het moet gezegd: de sfeer in ons centrum is bijzonder. Voor de deelnemers is er geen ‘moeten’, er wordt geen prestatie van hen verwacht en ze vinden als dat nodig is een oprecht luisterend oor. De prachtige ligging in een parkachtige omgeving draagt eraan bij dat mensen bij ons tot rust komen.

Het Damiaancentrum is een ontmoetingscentrum, een plek waar iedereen meetelt en waar interessante activiteiten worden georganiseerd. Het doel: elkaar ontmoeten, gezellig samen werken en elkaar inspireren. Het centrum is er speciaal voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. En zeg nou zelf, dat kunnen we toch allemaal op zijn tijd wel?

Met ruim 35 vrijwilligers wordt er van alles georganiseerd: van samen werken in de tuin, tot samen koken en eten; van naailessen tot het repareren van fietsen, van beeldhouwen tot samen zingen; van knutselen tot deelnemen aan een themawandeling; van verhalen vertellen tot een seniorenvakantieweek. Ook staan er verschillende interculturele ontmoetingen op de agenda, denk aan het integratiediner en de lunch in het kader van NL-Doet.

Het Damiaancentrum heeft jou nodig!

Lijkt je het leuk om vrijwilliger te worden op ons unieke ontmoetingscentrum? Spreekt bestuurswerk je aan? Of heb je een vlotte pen? Of lijkt het je leuk om incidenteel aan een project te werken? Kom kennismaken of draai vrijblijvend een paar weken mee. En natuurlijk zijn ook nieuwe deelnemers aan onze activiteiten van harte welkom.
Voor meer informatie of een afspraak, bel of mail onze voorzitter, Piet van den Tillaart: 06 426 997 19, info@damiaancentrum.nl