Samen tafelen

Samen koken en/of samen eten: een perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten en heerlijke nieuwe gerechten uit te proberen. Het Damiaancentrum is een ontmoetingscentrum. Iedereen is welkom en we brengen graag mensen met elkaar in contact. Een maaltijd helpt daar bij. Want als je samen kookt of samen eet ga je automatisch met elkaar in gesprek. Op het Damiaancentrum organiseren we dan ook regelmatig activiteiten die te maken hebben met eten. En belangrijk: het is nooit duur, we letten erop dat mensen met een kleine beurs mee kunnen doen.

Het Damiaancentrum organiseert met regelmaat een integratiediner of integratielunch: maaltijden bedoeld om mensen uit verschillende bevolkingsgroepen met elkaar kennis te laten maken. Iedere deelnemer brengt dan een eigen gemaakt gerechtje mee. Dat leidt niet alleen tot een gevarieerd en smakelijk buffet, maar ook tot leuke gesprekken..

Op het Damiaancentrum zijn vaak nog andere activiteiten rondom ‘samen eten’.  Hou hiervoor onze agenda in de gaten!

Meer weten? Zin om een keer aan te schuiven? Of zelf iets te organiseren? Mail naar info@damiaancentrum.nl of kijk op www.damiaancentrum.nl .