Gesprek te Pas

Themawandeling

We nodigen iedereen uit voor dit gesprek met wandeling. Je bent van harte welkom op de derde zondag van de maand om 10.00 uur bij het Damiaancentrum, Schijndelseweg 46, 5491 TB in Sint-Oedenrode. De bijeenkomst zal om ongeveer 12.00 uur worden afgesloten. De opzet is steeds hetzelfde:

Na ontvangst met koffie/thee en een inleiding op het thema komt het gedeelte “te pas”: de deelnemers maken in kleine groepjes een wandeling van een uurtje in de bossen, tuinen of de prachtige omgeving van het centrum. Bij heel slecht weer of voor wie slecht ter been is, wordt de wandeling denkbeeldig. We spreken onderweg, al of niet aan de hand van de meegegeven vragen, over of naar aanleiding van het onderwerp.

Vervolgens wisselen we bij een gezellige kop koffie/thee de ervaringen, verhalen of meningen uit en om ongeveer 12.00 uur besluiten we dan deze ontmoeting.

Met deze wandelingen hoopt het Damiaancentrum mensen nader tot elkaar te brengen en wat inspiratie te bieden. Onze kosten bedragen per deelnemer ongeveer 3 euro, maar we zijn tevreden met elke bijdrage naar draagkracht.

Voor alle informatie over de Gesprekken te Pas: tel. 0413-291200 of 06-10223044.