Grenzeloos Muziek

Het Damiaancentrum wil mensen bij elkaar brengen door het organiseren van gezellige activiteiten. Een van die activiteiten is Grenzeloos Muziek, een bijzondere liedjestafel, waarbij mensen van allerlei leeftijden met elkaar zingen en muziek maken.

Vrijwilliger Corrie Visser vertelt: ‘Het Damiaancentrum wil mensen bij elkaar brengen door het organiseren van gezellige activiteiten. Een van die activiteiten is Grenzeloos Muziek, een bijzondere liedjestafel, waarbij mensen van allerlei leeftijden met elkaar zingen en muziek maken. Het leuke van onze opzet is dat iedereen die wil, aan kan schuiven. De lat ligt niet hoog. Je hoeft niet goed te kunnen zingen om mee te doen. Het gaat niet om zangkwaliteiten, het gaat om gezellig samen bezig zijn. De liedjes zijn vaak ook een mooie aanleiding om herinneringen op te halen en ervaringen uit te wisselen. Iedereen die wil, kan gewoon gezellig aanschuiven. Er zijn mappen met liedteksten aanwezig.
Op de liedjesavond is er ook muzikale begeleiding. Marjo, Frans en Rob ondersteunen de zangers met hun muzikale kwaliteiten.’

Grenzeloos Muziek vindt iedere derde woensdag van de maand plaats. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis, voor de koffie en thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Voor meer informatie: bel 06 426 997 19 of mail naar info@damiaancentrum.nl