Goed ontmoet

Op dinsdagmorgen van 9:30 tot 11:30 uur kent het Damiaancentrum een drempelloze inloop-ochtend. Iedereen die wil kan dan gewoon binnenlopen en een kijkje komen nemen in ons ontmoetingscentrum. Als je zin hebt in een praatje of gewoon gezellig koffie wilt komen drinken, je bent altijd van harte welkom. Natuurlijk is de binnenloop-ochtend ook open voor mensen die meer informatie willen over het Damiaancentrum en er graag een kijkje willen nemen. Om 9.30 uur staat de koffie klaar.

Bij Goed Ontmoet is er ook gelegenheid voor een goed gesprek, een gesprek dat wat dieper of persoonlijker is. Als je dat wil, geef het dan even aan. En mocht je liever een één-op-één-gesprek willen voeren, dan is ook een afspraak buiten boven genoemde tijden mogelijk.

Hans Lakwijk: ‘Met deze activiteit willen we mensen de gelegenheid geven om eventjes ‘er tussenuit’ te zijn en vooral ongedwongen met anderen in contact te komen. Misschien kunnen we zo een beetje medicijn bieden tegen een van de grootste ziektes van onze tijd: eenzaamheid. We raken daarmee de kern van de doelstelling van het Damiaancentrum.’

Neem voor verdere informatie contact op via tel. 0610223044 of mail naar hanslakwijk@gmail.com.